Turvallinen ja luottamuksellinen tiedostojen keruu ja jakaminen

Edico S ja CS antaa käyttömahdollisuuksia useille eri toimialoille. Käytännössä aina, kun käsitellään luottamuksellisia dokumentteja, kerätään tietoa tai jaetaan tiedostoja, Edicon etäyhteys osoittaa arvonsa! Edicoa käytetään mm. etäkoulutuksessa, laki- ja patenttitoimistoissa, turvallista ja luottamuksellista tiedonsiirtoa edellyttävillä aloilla. Edico CS sopii myyntityössä erinomaisesti tarjousten keräämisen ja Edico S esitysten pitämiseen.

Käyttökokemuksia      Hae avoimen Edico S/G:n käyttöohje tästä ,   luottamuksellisen Edigo CS/CG:n käyttöohje tästä

Turvallinen ja luottamuksellinen tiedostojen keruu ja jakaminen

Luottamuksellisia dokumentteja kuten tiedostoja voidaan kerätä julkisessa verkossa C-tiedostokansion perustajan toimesta rajatulta tai avoimelta käyttäjäryhmältä salattuja yhteyksiä käyttäen. Ryhmän jäsenet ovat sähköpostilla kutsuttuja, jolloin kutsut ovat voimassa vain asetetun määräajan. Kun kokeilet, ohjelma edellyttää tilapäistä rekisteröitymistä.Tiedon luovuttajat eivät luovutusajan kuluessa missään vaiheessa näe toistensa tietoja mukaan lukien tietoa siitä, keitä on käynyt tietoja luovuttamassa.

Palvelujen hinnat - Edico CS 24€ / kk ja CG 72€ / kk (alv 0%)

Mitä tiedonkeruun jälkeen

Keruukansion luojan on mahdollista kopioida kansio Edico S -palvelua soveltavaksi kansioksi, jolloin kerätty materiaali on esitettävissä ja jaettavissa julkisesti uudelleen kutsutuille valituille osallistujille. Istunnossa voidaan käyttää myös videoneuvottelua ja dokumentin sähköistä allekirjoitusta. Edico-istuntoon kutsutun vierailijan ei tarvitse rekisteröityä tai ladata ohjelmia. Ohjelma toimii hyvin myös hitaissa nettiliittymissä ja älypuhelimella. Se sopii hyvin myös ulkomailla ja matkustaessa käytettäväksi.

Kokeile ilmaiseksi?

Keruukansion luojan on mahdollista kopioida kansio Edico S -palvelua soveltavaksi kansioksi, jolloin kerätty materiaali on esitettävissä ja jaettavissa julkisesti uudelleen kutsutuille valituille osallistujille. Voit kokeilla ilmaista Edico S -istuntokansiota 48 tunnin ajan.