Edico CS (kehitteillä)

Edico S ja CS antaa käyttömahdollisuuksia useille eri toimialoille. Käytännössä aina, kun käsitellään luottamuksellisia dokumentteja, kerätään tietoa tai jaetaan tiedostoja, Edicon etäyhteys osoittaa arvonsa! Edicoa käytetään mm. laki- ja patenttitoimistoissa, turvallista ja luottamuksellista tiedonsiirtoa edellyttävillä aloilla. Edico CS sopii myyntityössä erinomaisesti tarjousten keräämisen ja Edico S esitysten pitämiseen.

Käyttökokemuksia      Edico-käyttötoiminnot PDF-tiedostona

Turvallinen ja luottamuksellinen tiedostojen keruu ja jakaminen

Luottamuksellisia dokumentteja kuten tiedostoja voidaan kerätä julkisessa verkossa C-tiedostokansion perustajan toimesta rajatulta tai avoimelta käyttäjäryhmältä salattuja yhteyksiä käyttäen. Ryhmän jäsenet ovat sähköpostilla kutsuttuja, jolloin kutsut ovat voimassa vain asetetun määräajan. Tiedon luovuttajat eivät luovutusajan kuluessa missään vaiheessa näe toistensa tietoja mukaan lukien tietoa siitä, keitä on käynyt tietoja luovuttamassa. Tiedostojen kerääjä voi jakaa tai esittää näin saatuja tietoja sellaisenaan tai jalostettuna samalle kutsutulle rajatulle ryhmälle kullekin erikseen tai kaikille.

Kokeile ilmaiseksi!

Kokeilu ei vaadi rekisteröitymistä

Kun kokeilet, ohjelma ei edellytä rekisteröitymistä. Voit kirjautua sisään myös Facebook-tunnuksillasi. Edico-istuntoon kutsutun vierailijan ei tarvitse rekisteröityä tai ladata ohjelmia. Ohjelma toimii hyvin myös hitaissa nettiliittymissä ja älypuhelimella, eli sopii hyvin myös ulkomailla ja matkustaessa käytettäväksi.

Mitä tietojen keruun jälkeen?

Keruukansion luojan on mahdollista kopioida kansio Edico S palvelua soveltavaksi kansioksi, jolloin kerätty materiaali on esitettävissä ja jaettavissa julkisesti uudelleen kutsutuille valituille osallistujille.