Kerää ja jaa tiedostot turvallisesti, kokeile ilmaiseksi

Edico CS suomalainen pilvipalvelu tiedostojen keräämiseen ja jakamiseen. Sen avulla voit tallettaa, esittää tai siirtää vastaanottajalle materiaalit luottamuksellisesti.

Pyydä, kerää, talleta ja esitä myöhemmin luottamuksellisesti

Edico CS on ainutlaatuinen, luottamuksellisten tietojen keräämiseen, kokeile!

Suomalainen Edicto CS on turvallinen pilvipalvelu tiedostojen keräämiseen. Tallenna, jaa ja esitä tiedostot myöhemmin luottamuksellisesti, helposti ja nopeasti. 

Tarvittaessa voit käynnistää sähköisen allekirjoitusprosessin.

   Kokeile ilmaiseksi  

Lue vielä! Mikä on Edicto Oy?

Tiedostojen keräämistä, tallentamista ja jakamista ilman erillisiä ohjelmia tai rekisteröitymistä

Edicto CS-istunnossa voit kerätä luottamuksellisen aineiston eri luovuttajilta C-keruutiedostokansioon asetettuun määräaikaan mennessä. Luovuttajat näkevät vain omat tiedostonsa. Voit jakaa valitsemiasi tiedostoja yksittäin nähtäväksi vain kullekin luovuttajallei tai kaikille.

Esitysistuntoja voit pitää myös määräajan jälkeen S-kansiosta, jonne aineisto on kopioitu C-kansiosta. S-kansiosta voi avata myös videoneuvotteluyhteyden chat-toiminnon lisäksi.

Lisätietoja: Jitsi

SignHero on nopea ja ilmainen sähköinen allekirjoitus laiskoille käyttäjille. Edico-kansiohallinnassa voit luoda SignHero-tilin. Sitten aina tarvittaessa lähetät & allekirjoitat PDF- dokumentin istuntokansiosta, seuraat prosessin etenemistä, tarkistat allekirjoitusketjun, lähetät muistutuksia ja arkistoit allekirjoitetun dokumentin kätevästi.

Lisätietoja: SignHero

Mihin voin käyttää Edictoa?

Tiedostojen  luotettava ja luottamuksellinen kerääminen istuntokansioiden kautta tekee Edictosta ainutlaatuisen vaihtoehdon useiden eri alojen ammattilaisten käyttöön, kuten opettajille, myyjille ja päättäjille. Edicto CS soveltuu esimerkiksi:

  • Opintojen ohjaamiseen ja opinnäytteiden keräämiseen yksilöllisesti suojatuttuna ryhmäkohtaiseen C-kansioon
  • Luottamuksellisten tarjousten keräämiseen ja niiden esittämiseen myöhemmin etänä päätöksentekijöille kopioidusta S-kansiosta uusilla tunnuksilla
  • Dokumenttien vaihtoon kunkin tiedoston luovuttajan kanssa luottamuksellisesti C-kansiossa
  • PDF-dokumenttien sähköiseen allekirjoitukseen S-kansiosta

Edicto CS antaa käyttäjälleen oman käyttäjätunnuksen ja salasanan kautta internet-pilveen asennetun "säilytyskaapin" avaimet. Kaapissa on tilaa eri aiheiden mukaan nimetyille C-keräyskansioille. Niihin voit kerätä halutun ajan tiedostoja, dokumentteja, kuvia ja videoita. Muilla ei ole pääsyä kaappiin ilman avaimia. Kuhunkin C-kansioon voit päästää vain niitä, jotka ovat saaneet lähettämäsi sähköpostin ja henkilökohtaisen turvamerkin ja ladanneet sinne tiedostojaan henkilökohtaisen osoitelinkin kautta. Nämä eivät näe toistensa lataamia tiedostoja.

      Seuraa meitä Facebookissa!